Frank Guilbert: bouwen met hout

Drie generaties schrijnwerk

Geef Frank Guilbert een stuk hout en hij maakt de kast waarvan u droomt. Deze Pittemnaar zet als derde generatie de kennis van een lange familietraditie voort. Als schrijnwerker en timmerman tovert hij hout om tot duurzame producten voor binnen en buiten. U schakelt hem in voor uw deuren, trappen en kasten. Frank Guilbert legt ook uw laminaatvloer, plaatst uw Gyproc-muur en bekleedt uw wanden. Hebt u plannen om van uw onafgewerkte zolder een knusse kamer te maken? Dan zorgt deze vakman voor de inrichting van a tot z: isolatie, wanden, vloer en ramen.

 

Hulplijn bij woningproblemen

Uw schrijnwerker doet nog meer. Is uw rolluik stuk? Last van een slepende deur? Bel Frank Guilbert voor een snelle en degelijke herstelling. Door zijn jarenlange ervaring vindt hij voor alles een oplossing. Ook voor uw daktimmerwerk klopt u bij hem aan. Hij maakt betrouwbare dakconstructies die u beschermen tegen weer en wind.

 

Brandwerende ramen en deuren

Wilt u ramen in pvc, hout of aluminium? Of gaat u voor een mix van materialen? Wat u ook kiest, vertrouw altijd op Frank Guilbert. Hij zet alle mogelijkheden voor u op een rij en geeft extra aandacht aan de isolatiewaarde en het onderhoudsgemak. Verhoog uw veiligheid met brandwerende deuren en ramen. Zo krijgen vlammen in uw woning of appartement geen vrij spel.

 

De kracht van Frank Guilbert? Zijn passie voor hout. Bel 051 46 60 39 en vraag vrijblijvend uw offerte.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review